Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Περιμένοντας τους Μπονόμπο


Διαβάζω το εξής:
η δίκη  -Μονσάντο εναντίον αγρότη- αναμένεται να καθορίσει ποιος τελικά ελέγχει τα δικαιώματα των σπόρων από τη στιγμή που θα «πέσουν» στο έδαφος

Τα δικαιώματα των σπόρων από τη στιγμή που θα πέσουν στο έδαφος..
Εξαιρετικά περίπλοκος συλλογισμός, δύσκολο να απαντήσει κανείς, γι αυτό και η υπόθεση έφτασε στο ανώτατο δικαστήριο ώστε να αποφανθούν οριστικά και τελεσίδικα οι σοφοί της ανθρωπότητας.

Φήμες αναφέρουν ότι, εν τη απουσία του πάπα και ένεκα της ορφάνιας του επίγειου θρόνου, θα παραστεί στη δίκη και ο θεός των χριστιανών.
Ο ανωτέρω, θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του αγρότη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι σπόροι ανήκουν στη δική του υψηλή κυριότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο εν λόγω θεός θα δηλώσει επίσης ότι έχει παραχωρήσει την επικαρπία στους αγρότες απανταχού της υφηλίου. Το αν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, παραμένει άγνωστο.

Τη Μοσάντο θα υποστηρίξει άλλος θεός, υπερκινητικός, πανταχού παρόν, άλλοτε αόρατος (όταν χρεώνεται και πιστώνεται) και άλλοτε ενσαρκωμένος σε πράσινα χαρτάκια ευρείας κυκλοφορίας.
Ο συγκεκριμένος θεός δεν χρειάζεται αποδείξεις. Όλα τα δικαστήρια συμφωνούν πως η φύση του -τόσο στην αόρατη όσο και στην υλική της μορφή- αποτελεί τεκμήριο.

Μίλησε κανείς για πολιτισμό?
Τα υπόλοιπα πρωτεύοντα έχουν λύσει τέτοιου είδους προβλήματα από καταβολής τους.
Μάλλον είμαστε ο ελαττωματικός συγγενής.

Αναμένουμε την Εξέλιξη. Ας έρθει επιτέλους να διορθώσει το σφάλμα.
Όμως η Εξέλιξη αργεί, αργεί πολύ η άτιμη
και ποτέ μα ποτέ δε δίνει το παρόν σε παράλογες δίκες1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την εξελιξη θα τη δείξει ο... από μηχανής θεός! Γιατί, σε θεό επαφύεται!! Τέλειο κείμενο!