Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

τη μάσκα! και γρήγορα..



Bγάλτε τις κουκούλες και φορέστε γρήγορα τις μάσκες!
Ποιος είπε πως τα καρναβάλια τέλειωσαν;
Τόσα και τόσα τριγυρνάν ανάμεσά μας αδέσποτα παριστάνοντας
τους πολιτικούς και τους ηγέτες.

4 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Η Κοκκινοσκουφίτσα που απροκάλυπτα, πρόστυχα, παράνομα αντικοινωνικά και επιδεικτικά φοράει κουκούλα, και μάλιστα χρώματος ερυθρού, δεν θα έπρεπε να έχει ήδη προσαχθεί; Ε;

melen είπε...

Παναγιώτη καλησπέρα,
έγκυρες πηγές αναφέρουν πως

η Κοκκινοσκουφίτσα τρέχει-τρέχει-τρέχει προς το δάσος,
την κυνηγάει η φήμη πως ο Μαρκογιαννάκης θέλει να την θέσει υπό την προσωπική προστασία του.
Η ανάσα της έχει κοπεί. Δε φοβάται πια τον λύκο,δεν τον θυμάται καν. Σκέφτεται μόνο να ξεφύγει και να προλάβει να ειδοποιήσει τη γριά γιαγιά της πως πρέπει γρήγορα να βγάλει τον σκούφο της -κι ας κινδυνεύουν απ το κρύο τα γέρικα αυτιά της- αν δε θέλει να καταλήξει παρέα με μια άλλη γριά -αυτή ξεσκούφωτη- που βρέθηκε μια μέρα στην οδό Ασκληπιού..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Άστο, πες της να μην τρέχει. Ο λύκος είναι φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη κι έχει συμμετάσχει στην εκπομπή της γυναίκας του.Ο κυνηγός του παραμυθιού είναι πρώην μπάτσος και μέλλων ηγούμενος μοναστηριού στο Άγιο Όρος. Όσο για τη γιαγιά, είναι κρατικοδίαιτη δημοσιογράφος μεταμφιεσμένη...

Υ.Γ...και αναδεξιμιά του Δένδια.

melen είπε...

..πέρασε με ελικόπτερο πάνω απ το δάσος ο Παλαιοκωστας και της πέταξε μια μάσκα.Η Κοκκινοσκουφίτσα έκρυψε το ένοχο σκουφί στην κουφάλα ενός δέντρου, φόρεσε τη μάσκα και προχώρησε.
Προς το παρόν είναι ασφαλής..

Υ.Γ.
Ειδικοί φρουροί με εκπαιδευμένα σκυλιά εντόπισαν την εν λόγω κουφάλα,ανάστατα από το πρωϊ τα ΜΜΕ, ανοιγοκλείνουν τα παραθύρια τους,κάνοντας λόγο για νέα γιάφκα επικίνδυνων τρομοκρατών. Το στέιτ ντιπαρντμεντ εξέδωσε καινούργια οδηγία: πέρα από την ομόνοια και τα εξάρχεια, οι άτυχοι πολίτες των ΗΠΑ που βρέθηκαν στην ελλάδα, πρέπει να αποφεύγουν και τα δάση, στα οποία παρεπιδημούν άγριοι κοκκινοσκούφηδες..

Προς το παρόν αυτά κατάφερα να μάθω, καλημέρα!